071-4078007 Reserveren

restaurant

Genieten in ons sfeervolle restaurant met een kijkje in de moderne keuken.

Pannenkoeken - van hollands zoet tot Egyptische gekruid.

Onze ouderwets lekkere pannenkoeken worden ambachtelijk bereid in stalen pannen. Onze kaart omvat meer dan 40 soorten pannenkoeken, er is dus voor ieder wat wils.

Broodjes - lunch dagelijks tot 16.00 uur.

Een uitgebreid aanbod van heerlijke verse broodjes! Wij bereiden onze broodjes met zorg en gebruiken daarom enkel de beste ingrediënten.

Salades - goed gevulde maaltijdsalades.

Kies voor onze Chef's special salade met gewokte biefstukpuntjes of bijvoorbeeld een heerlijke carpacciosalade! Zowel tijdens lunch en diner te bestellen.

Vlees & grill - Belgische Dikbilbiefstuk tot gegrilde Kipsate.

Wij werken uitsluitend met eerlijk & biologisch scharrelvlees van Slagerij Bakker uit Warmond. In onze open keuken bereiden wij ons eerlijke en zuivere rund-, varkens- en kippenvlees in pan, bakplaat en op de grill.

Kinderkaart - ruime keus voor de Kids!

Keuze uit verschillende -zelf te versieren- Kinderpannenkoeken of een frietje met een lekkere snack. Ruil jouw goudstukken voor een mooi cadeau!

Voor bij de koffie - wisselende sortering van vers gebak.

Een ruime keuze in onze gebaksvitrines. Verwen uzelf met een oven warme appeltaart of een overheerlijke appelbol met vanillesaus en slagroom. Of kies één van onze andere heerlijke wafels en gebaksoorten.

Nagerechten - ouderwets lekkere wafels & ijscoupes.

Volop genieten van onze ouderwets lekkere (warme) wafels & ijscoupes met boerenijs. Eventueel met verse vruchten. Laat u ook eens verrassen, we bieden een heerlijk maanddessert van de chef.

©2024 Pannenkoeken- & Grillrestaurant De Beslagkom - Privacy - Cookies
Proclaimer - Webontwikkeling: 2nd Chapter