071-4078007 Reserveren

Reserveren

Pannenkoeken- en grillrestaurant De Beslagkom is van maandag t/m zondag tussen 10:00 en 22:00 uur geopend. Kom gezellig bij ons langs voor een heerlijk drankje of uitgebreid diner. Komt u met een grote groep, organiseert u een feestje of wilt u gewoon vooraf reserveren. Maak dan gebruik van het formulier of bel 071-4078007.

Online reserveren

Verjaardag, jubileum, trouwdag, zwemdiploma of iets anders te vieren?

Graag vermelden bij uw reservering, dan kunnen wij de tafel gezellig versieren! 

I.v.m. onze trap in het restaurant, vernemen wij het graag als u mindervalide bent of met een rolstoel komt. Uiteraard zorgen wij dan voor een geschikte tafel. 

Groepen groter dan 15 personen? Graag telefonisch contact opnemen. Zodat wij direct de juiste informatie kunnen noteren. 
Wij kunnen specifieke plaatsen (in het speelgedeelte) niet garanderen. We doen onze uiterste best om rekening te houden met ieders voorkeur, maar deze zaal is zeer geliefd. De reserveringen worden ingepland op eerlijke volgorde. Het is mogelijk dat u een tafeltje krijgt in de zaal ernaast. 

U kunt hier tot 24 uur voor uw bezoek direct online reserveren. U ontvangt een bevestiging van de reservering per email.

Tafel reserveren binnen 24 uur? Graag bellen naar 071-4078007 dan kijken we direct naar de mogelijkheden. 

Liever een plekje buiten op ons terras? Vermeld het bij uw reservering. 

©2024 Pannenkoeken- & Grillrestaurant De Beslagkom - Privacy - Cookies
Proclaimer - Webontwikkeling: 2nd Chapter